Najbolji Pick 3 Lutrija u 2024

Pick 3 Lottery je igra izvlačenja iz dana u dan koju organizira Nacionalna lutrija u Belgiji. U ovoj igri, kao što naziv sugerira, izvlače se tri nasumična broja iz raspona od nula do devet. Dok su svi izvučeni brojevi kritični, njihov redoslijed pojavljivanja jednako je važan. Izvlačenja se održavaju svakodnevno, osim nedjelje i državnih praznika. Dakle, igra omogućuje igračima da kupuju ulaznice i sudjeluju svaki dan.

Pick 3 nije dostupan svima; samo oni u Belgiji mogu igrati igru ako su navršili zakonsku dob za kockanje. Međutim, drugi državljani koji posjete Belgiju također mogu sudjelovati u ovoj igri lutrije sve dok se nalaze unutar granica zemlje.

Najbolji Pick 3 Lutrija u 2024
Što je Pick 3 (Belgija)?
Što je Pick 3 (Belgija)?

Što je Pick 3 (Belgija)?

Pick 3 u Belgiji, često nazivan i "Pick3", dnevna je igra lutrije koju nudi Nacionalna lutrija Belgije. To je jednostavan i popularan oblik lutrije koji igračima pruža priliku da osvoje nagrade svaki dan.

U igri Pick 3 igrači biraju tri broja, svaki u rasponu od 0 do 9. Format igre je jednostavan: odaberete troznamenkasti broj, a ako vaš broj odgovara onom izvučenom na lutriji, osvajate nagradu. Izvlačenje za Pick 3 odvija se svakodnevno, što znači da igrači imaju priliku osvojiti nešto svaki dan.

Jedan od privlačnih aspekata Pick 3 je njegova jednostavnost i relativno dobri izgledi za dobitak u usporedbi sa složenijim lutrijskim igrama. Igrači obično mogu odabrati žele li igrati za točno podudaranje (gdje brojevi moraju biti istim redoslijedom kao izvučeni) ili za bilo koji redoslijed (gdje brojevi mogu biti u bilo kojem redoslijedu).

Iznos nagrade u Pick 3 obično ovisi o tome koliko se kladite i vrsti igre (točan redoslijed u odnosu na bilo koji redoslijed). To je popularna igra za one koji uživaju u lutriji, ali preferiraju igru ​​koju je lakše pratiti i nudi češće prilike za dobitak.

Pravni okvir

Nacionalna lutrija Belgije nadzire pravni okvir za Pick 3 i druge lutrijske igre. Time se osigurava da igre slijede belgijske zakone o kockanju, čiji je cilj osigurati poštenu igru, transparentnost i odgovorno igranje. Zakoni također ograničavaju kockanje maloljetnika. Prihod ostvaren od Pick 3 i drugih lutrija obično doprinosi javnim fondovima i programima socijalne skrbi. Pravni okvir daje prioritet sigurnosti igrača i odgovornom igranju, uz mjere za pomoć onima koji imaju problema s kockanjem. Djelujući unutar ove pravne strukture, Pick 3 ne samo da pruža zabavu, već i pozitivno pridonosi društvu.

Povijest Pick 3

Predstavljena od strane Nacionalne lutrije u rujnu 2002., Pick 3 je lutrijska igra koja je u osnovi ostala ista u smislu pravila i formata od svog predstavljanja. Nacionalna lutrija, državni entitet s ekskluzivnim pravima za organiziranje lutrijskih igara u zemlji, ima dugu povijest koja datira još iz belgijskog kolonijalnog razdoblja kada je bila poznata kao Kolonijalna lutrija. Godine 1962. restrukturirana je i preimenovana u Nacionalnu lutriju. Osim Pick 3, organizacija nudi i druge igre u zemlji, uključujući EuroMillions.

Što je Pick 3 (Belgija)?
Gdje kupiti ulaznice za Pick 3 (Belgija)?

Gdje kupiti ulaznice za Pick 3 (Belgija)?

Pick 3 nije dostupan svima; samo oni u Belgiji mogu igrati igru sve dok su navršili zakonsku dob za kockanje. Međutim, drugi državljani koji posjete Belgiju također mogu sudjelovati u ovoj igri lutrije sve dok se nalaze unutar granica zemlje.

Kada odlučite igrati Pick 3, morate kupiti listić koji se može pronaći na maloprodajnom mjestu odobrenom od Nacionalne lutrije u Belgiji. Ulaznica košta 1€. Prilikom kupnje listića trgovac daje igraču platni listić s kojeg može izabrati tri broja od nula do devet.

Naravno, skup brojeva mora biti u obliku od 000 do 999. Nakon što prodavač obradi listić, izdat će igraču listić za igru ​​koji sadrži igračeve kombinacije brojeva i datum izvlačenja. Ovaj listić morate dati prilikom preuzimanja dobitaka.

Za one koji ne žele posjećivati ​​prodavače karata, postoji mogućnost kupnje Pick 3 srećke online. To je moguće učiniti samo putem službene web stranice Nacionalne lutrije. Stranica je dostupna samo iz Belgije, bez obzira je li netko Belgijac ili stranac. Stoga je moguće igrati igru ​​online bez napuštanja udobnosti vlastitog doma.

Važno: Prilikom kupnje ulaznice kod prodavača potrebno ju je osigurati i ovjeriti potpisom na poleđini. Ako se to ne dogodi i netko drugi ga pronađe, može ga potpisati i iskoristiti za preuzimanje nagrade u slučaju pobjede.

Gdje kupiti ulaznice za Pick 3 (Belgija)?
Kako igrati Pick 3

Kako igrati Pick 3

Igranje Pick 3 prilično je jednostavno i nudi jednostavan format za entuzijaste lutrije. Evo kako možete sudjelovati:

 1. Odaberite svoje brojeve: U Pick 3 trebate odabrati tri broja, svaki od 0 do 9. Ovaj odabir čini troznamenkasti broj koji ćete koristiti za izvlačenje. Možete sami odabrati te brojeve ili se odlučiti za 'Brzi odabir', gdje se brojevi nasumično generiraju za vas.
 2. Odlučite se za svoju vrstu igre: Pick 3 često dopušta igračima da odaberu kako žele uskladiti brojeve. Možete igrati za točno podudaranje (Straight), gdje se vaši brojevi moraju podudarati s izvučenim brojevima točnim redoslijedom. Alternativno, možete igrati za bilo koji redoslijed (Box), gdje se brojevi mogu podudarati u bilo kojem redoslijedu.
 3. Stavite svoj ulog: Odlučite koliko se želite kladiti na svoj listić. Iznos na koji se kladite može utjecati na mogući iznos nagrade.
 4. Provjerite rezultate izvlačenja: Odaberite 3 izvlačenja obično se događaju dnevno. Rezultate možete provjeriti na službenoj stranici lutrije, u maloprodaji ili u lokalnim medijima, ovisno o tome gdje igrate.
 5. Osvajanjem: Ako vaši odabrani brojevi odgovaraju brojevima izvučenim prema vašoj vrsti igre, osvajate nagradu. Točan iznos ovisi o vašem ulogu i vrsti igre.
 6. Preuzimanje nagrada: Ako dobijete, možete zatražiti svoju nagradu prema pravilima lutrije. Manje dobitke obično se traže kod prodavača, dok će se veće nagrade možda morati tražiti u uredu lutrije ili putem službenog obrasca za zahtjev.

Imajte na umu da se pravila i postupci mogu neznatno razlikovati ovisno o posebnim pravilima igre Pick 3 na vašoj lokaciji, stoga je uvijek dobra ideja provjeriti lokalne smjernice lutrije za najtočnije informacije.

Kako igrati Pick 3
Koje su šanse za pobjedu Pick 3?

Koje su šanse za pobjedu Pick 3?

Dobitni izgledi u Pick 3, popularnoj lutrijskoj igri, ovise o vrsti igre koju odaberete. Igra obično dopušta igračima da odaberu tri broja, svaki od 0 do 9, i nudi različite načine za spajanje tih brojeva s izvučenim rezultatima. Evo općih tečajeva za najčešće tipove igre u izboru 3:

1. Ispravna igra: U igri Straight, morate spojiti sva tri broja točnim redoslijedom kojim su izvučeni. Izgledi za pobjedu u Straight igri u Pick 3 su 1 prema 1000, budući da postoji 1000 mogućih troznamenkastih kombinacija (od 000 do 999).

2. Kutija igra: Igra kutije omogućuje više fleksibilnosti, jer možete pobijediti ako se vaši brojevi podudaraju s izvučenim brojevima bilo kojim redoslijedom. Omjeri ovdje variraju ovisno o tome imate li brojeve koji se ponavljaju u vašem odabiru:

 • 3-smjerna kutija: Ako su dva vaša broja ista, a jedan je različit (kao što je 112), to je poznato kao trosmjerna kutija. Izgledi za pobjedu su 1 prema 333,3.
 • 6-smjerna kutija: Ako su sva tri vaša broja različita (kao što je 123), ovo je šesterostruka kutija. Izgledi za pobjedu u ovom slučaju su 1 prema 166,7.

3. Straight/Box igra: Neke Pick 3 igre nude kombiniranu igru ​​u kojoj možete pobijediti ako se vaši brojevi podudaraju točnim redoslijedom (Straight) ili bilo kojim redoslijedom (Box). Izgledi za pobjedu u ovoj vrsti igre kombinacija su Straight i Box omjera.

4. Parovi: Neke varijante Pick 3 također dopuštaju klađenje na samo dva od tri broja (Prednji par, Zadnji par, itd.). Šanse za dobitak oklade na par su 1 prema 100.

Važno je napomenuti da su ovo opći koeficijenti i mogu malo varirati ovisno o specifičnim pravilima igre Pick 3 u vašem području. Za najtočnije i najdetaljnije informacije uvijek provjerite kod lokalne lutrije.

Koje su šanse za pobjedu Pick 3?
Opcije isplate ako pobijedite Pick 3 (Belgija)

Opcije isplate ako pobijedite Pick 3 (Belgija)

Ovisno o iznosu dobitaka, postoje različiti načini na koje igrači mogu preuzeti svoje nagrade.

 • Dobici do 1000 €: Dobitnici koji spadaju u ovaj raspon mogu podići svoj novac na bilo kojem prodajnom mjestu ovlaštenom od Nacionalne lutrije. Od igrača se može tražiti da se vrate kasnije u slučaju da nema dovoljno floata.
 • Dobici od 1.001 € do 2.000 €: U ovoj kategoriji pobjednici imaju tri opcije. Svoj novac mogu podići na prodajnom mjestu, bilo kojem područnom uredu Državne lutrije ili u sjedištu operatera. Morate doći sa svojim brojem računa, dobitnim listićem i osobnom iskaznicom.
 • Od 2.001 € do 25.000 €: Igrači mogu podići svoje dobitke ili u regionalnom uredu Nacionalne lutrije ili u svom sjedištu. Uredi su otvoreni radnim danom od 9 do 16 sati po belgijskom vremenu.
 • Dobici iznad 25.000 €: Ova kategorija je za velike dobitnike. Iz sigurnosnih razloga, njihovi se dobici mogu podići samo u sjedištu Nacionalne lutrije u Bruxellesu, glavnom gradu Belgije. Igrač mora imati osobnu iskaznicu, ulaznicu i broj računa.
Opcije isplate ako pobijedite Pick 3 (Belgija)
Savjeti i trikovi za igranje Pick 3

Savjeti i trikovi za igranje Pick 3

Ne postoji ništa bolje od sigurnog načina za dobitak na Pick 3 lutriji. Bilo da igrate online ili offline, jedna stvar koja se ne mijenja je da ishodi lutrije ovise o sreći.

Da, nikakva igračka vještina ne može potaknuti bilo kojeg igrača na pobjedu. Međutim, dok je točno predviđanje dobitnih brojeva izazovno, igrači mogu promatrati određene obrasce i trendove iz povijesti izvlačenja igre.

Utvrđivanjem ovih obrazaca koji se ponavljaju, možete mudro eliminirati neke brojeve iz svog fonda za igru. Ipak, ova strategija možda neće funkcionirati u svim slučajevima jer se dobitni brojevi generiraju nasumično.

Ipak, evo nekoliko praktičnih savjeta i trikova koji će pomoći igračima Pick 3 da imaju najbolje iskustvo igranja.

 • Smanjenje dvije znamenke na svakom mjestu troznamenkastog broja. To dovodi izglede za dobitak na jedan prema 512. Eliminacija više od dvije znamenke još više povećava šanse za dobitak.
 • Za igrače online lutrije, kupnja listića Pick 3 samo na službenoj web stranici Nacionalne lutrije jedini je siguran način da izbjegnu prevarante.
 • Kupnja više rešetki. Igrači s više od jedne mreže imaju veće izglede za pobjedu nego igrači s jednom mrežom. Međutim, igrači nikada ne smiju pretjerivati ​​kada je u pitanju trošenje novca na kockanje.
Savjeti i trikovi za igranje Pick 3

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Što je Pick 3 u Belgiji?

Pick 3 je dnevna lutrijska igra koja se nudi u Belgiji u kojoj igrači biraju tri broja od 0 do 9. Poznata je po svojoj jednostavnosti i nudi priliku za osvajanje nagrada svaki dan.

Kako se igra Pick 3?

Odaberite tri broja, svaki između 0 i 9. Možete pobijediti ako se odabrani brojevi podudaraju s brojevima izvučenim na lutriji točnim ili bilo kojim redoslijedom, ovisno o vrsti igre.

Gdje se mogu kupiti karte za Pick 3 u Belgiji?

Ulaznice se mogu kupiti od ovlaštenih prodavača diljem Belgije. Možete ih kupiti i online putem službene web stranice Nacionalne lutrije ako se nalazite u Belgiji.

Koje su vrste igara u Pick 3?

Glavne vrste igre su Straight, gdje se brojevi moraju podudarati točnim redoslijedom, i Box, gdje se brojevi mogu podudarati bilo kojim redoslijedom.

Koliko su često izvlačenja za Pick 3?

Izvlačenja za Pick 3 odvijaju se svakodnevno, dajući igračima priliku da osvoje nešto svaki dan.

Kakvi su izgledi za pobjedu u izboru 3?

Izgledi za pobjedu ovise o vrsti igre. U Straight igri izgledi su 1 prema 1000, dok u igri Box izgledi mogu biti 1 prema 333,3 ili 1 prema 166,7, ovisno o kombinaciji brojeva.

Možete li igrati Pick 3 online?

Da, ako ste u Belgiji, možete igrati Pick 3 online putem službene web stranice Nacionalne lutrije.

Kako se traže dobici u Pick 3?

Za manje dobitke možete preuzeti svoju nagradu u bilo kojem prodavaču lutrije. Za veće iznose možda ćete morati posjetiti ured Nacionalne lutrije u Belgiji.

Postoje li strategije za povećanje šanse za pobjedu u izboru 3?

Iako ne postoji siguran način za pobjedu, neki igrači analiziraju povijest izvlačenja u potrazi za uzorcima ili koriste više mreža kako bi povećali svoje šanse. Zapamtite, ishod lutrije ovisi o sreći.

Koja je važnost kupnje karata od ovlaštenih izvora?

Kupnja ulaznica od ovlaštenih izvora osigurava valjanost vaše karte i štiti vas od prijevara. Uvijek kupujte od službenih prodavača ili na web stranici Nacionalne lutrije.