Vijesti

April 11, 2024

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 10. travnja: Je li netko osvojio Jackpot od 31 milijun dolara?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Ključni zaključci:

  • Powerball jackpot eskalirao je na 31 milijun dolara jer u posljednjem izvlačenju nije bilo dobitnika.
  • Dobitni brojevi za izvlačenje u srijedu, 10. travnja bit će ažurirani nakon izvlačenja u 23:00 ET.
  • Dobitnik paušalnog iznosa nakon poreza mogao bi spremiti u džep 14,5 milijuna dolara.
  • Posljednja značajna pobjeda na Powerballu dogodila se 6. travnja s listićem vrijednim 1,326 milijardi dolara prodanim u Portlandu, Oregon.

Očekivanja su velika jer je Powerball jackpot skočio na nevjerojatnih 31 milijun dolara, nakon niza izvlačenja bez dobitnika jackpota. Posljednja prilika za lutrijske entuzijaste da testiraju svoju sreću bit će u srijedu, s izvlačenjem predviđenim za otprilike 23 sata ET. Dok nacija zadržava dah, pobjednički brojevi bit će odmah dostavljeni u nastavku čim se pojave.

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 10. travnja: Je li netko osvojio Jackpot od 31 milijun dolara?

U slučaju da dobitnik jackpota odabere opciju paušalnog plaćanja ove srijede, spreman je dobiti uredan iznos od 14,5 milijuna dolara nakon potrebnih poreznih odbitaka, prema službenicima lutrije. Ovo izvlačenje dolazi nakon monumentalnog dobitka 6. travnja, gdje je sretni listić u Portlandu, Oregon, donio četvrti najveći Powerball jackpot u povijesti, u iznosu od vrtoglavih 1,326 milijardi dolara.

Kako igrati

Za one koji sanjaju o osvajanju jackpota, kupnja listića za Powerball prvi je korak prema potencijalnom bogatstvu koje će im promijeniti život. Dostupna u lokalnim trgovinama, benzinskim postajama i trgovinama mješovitom robom, standardna karta za Powerball košta 2 USD. Sudionici biraju ukupno šest brojeva: pet bijelih kuglica u rasponu od 1 do 69 i jednu crvenu Powerball između 1 i 26. Za one koji žele poboljšati svoje izglede za pobjedu, dodatna značajka "Power Play" dostupna je za dodatnih $1, s mogućnošću množenja nagrade koje nisu jackpot do 10 puta.

Proces crtanja

Powerball izvlačenja su triput tjedno, svakog ponedjeljka, srijede i subote navečer. U nedostatku dobitnika jackpota, nagradni fond doživljava značajan porast, što potiče uzbuđenje za sljedeće izvlačenje. Radi praktičnosti, ulaznice se također mogu kupiti online u odabranim državama putem Jackpocketa, službenog digitalnog dostavljača lutrije mreže USA TODAY.

Riječ opreza

Za sudionike je ključno da igraju odgovorno, imajući na umu izglede i osiguravajući da igra lutrije ostane oblik zabave, a ne financijske strategije. S Powerball jackpotom koji je dosegao 31 milijun dolara, uzbuđenje je opipljivo, ali važnost odgovornog igranja ne može se precijeniti.

Dok iščekivanje raste za izvlačenje u srijedu navečer, entuzijasti lutrije diljem zemlje nestrpljivi su da vide hoće li itko osvojiti jackpot od 31 milijun dolara ili će nagrada nastaviti rasti. Pratite dobitne brojeve i provjerite hoće li sreća ovog puta biti naklonjena sretnom vlasniku listića.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti