Vijesti

April 7, 2024

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 6. travnja: Je li itko osvojio Jackpot od 1,30 milijardi dolara?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Ključni zahvati

  • Powerball jackpot skočio je na procijenjenih 1,30 milijardi dolara za sljedeće izvlačenje.
  • Izgledi za pobjedu za Powerball i Mega Millions nevjerojatno su mali, otprilike 1 prema 292 milijuna.
  • Dobitni brojevi za izvlačenje 6. travnja bit će ažurirani ovdje nakon objave.

Izgledi za osvajanje Powerballa i Mega Millionsa NISU u vašu korist. Šanse za osvajanje jackpota u igri Mega Millions ili Powerball su otprilike 1 prema 292 milijuna. Da bismo ovo stavili u perspektivu, evo nekoliko stvari za koje je vjerojatnije da ćete postići nego osvojiti ove ogromne lutrijske nagrade.

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 6. travnja: Je li itko osvojio Jackpot od 1,30 milijardi dolara?

Powerball jackpot za subotnje izvlačenje eskalirao je na procijenjenih 1,30 milijardi dolara, nakon što nije bilo dobitnika jackpota u izvlačenju u srijedu. Brojevi su trebali biti izvučeni nešto poslije 23 sata ET u subotu, a rezultate ćemo podijeliti upravo ovdje.

Ako se u subotnjem izvlačenju nađe sretni dobitnik koji se odluči za gotovinsku opciju, mogao bi u džep spremiti 608,9 milijuna dolara, prema službenicima lutrije.

Dobitni brojevi za izvlačenje 6. travnja

Ostanite s nama! Dobitni brojevi za subotu, 6. travnja, bit će objavljeni ovdje čim budu objavljeni.

Dobitne brojeve lutrije donosi vam Jackpocket, službeni digitalni dostavljač lutrije mreže USA TODAY.

Je li netko osvojio Powerball večeras?

Držite svoje ulaznice blizu! Ažurirat ćemo ovaj odjeljak s pobjednicima nakon što Powerball objavi rezultate. Za pregled opsežnog popisa prethodnih Powerball dobitnika, možete posjetiti službenu web stranicu lutrije.

Kako igrati Powerball

Za priliku za dobitak morat ćete posjetiti lokalnog trgovca poput trgovine, benzinske crpke ili trgovine mješovitom robom i kupiti ulaznicu za Powerball od 2 USD. U odabranim državama ulaznice su dostupne i online.

Evo kako igrati: Odaberite ukupno šest brojeva na listiću. Odabrat ćete pet brojeva bijele kuglice u rasponu od 1 do 69 i jedan crveni Powerball broj između 1 i 26.

Za dodatni dolar, svom listiću možete dodati "Power Play", koji množi dobitke nagrada koji nisu jackpot za 2X, 3X, 4X, 5X ili 10X.

Alternativno, možete se odlučiti za "Quick Pick", gdje računalo generira brojeve za vas.

Izvlačenje se održava ponedjeljkom, srijedom i subotom navečer. Ako nema dobitnika jackpota, nagrada raste za milijune.

Gdje se mogu kupiti srećke?

Ulaznice možete kupiti osobno na raznim lokacijama, uključujući benzinske postaje, trgovine i trgovine mješovitom robom. Neki terminali zračnih luka također prodaju srećke.

Kupnja ulaznica putem interneta dostupna je putem Jackpocketa, službene dostave digitalne lutrije mreže USA TODAY, u odabranim američkim državama i teritorijima. Jackpocket vam omogućuje da odaberete svoju igru ​​i brojeve, postavite svoju narudžbu, pregledate svoj listić i skupite dobitke, sve iz udobnosti vašeg telefona ili računala.

Dakle, je li itko osvojio taj nevjerojatan jackpot od 1,30 milijardi dolara? Držite oči otvorene za ažuriranja, a tko zna? Sljedeći niz dobitnih brojeva mogao bi zauvijek promijeniti vaš život.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti