Vijesti

April 2, 2024

Powerball Jackpot penje se na 1 milijardu dolara: što trebate znati

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
  • Ključ za ponijeti jedan: Powerball jackpot doseže monumentalnu milijardu dolara, što ga označava kao peti najveći u povijesti igre.
  • Ključ za ponijeti dva: Dobitni brojevi za veliki jackpot bit će otkriveni malo nakon 23:00 ET u ponedjeljak.
  • Ključni zaključak tri: Dobitnik paušalnog iznosa mogao bi odnijeti kući 483,8 milijuna dolara nakon poreza, odlučivši se za isplatu u gotovini.

Iščekivanje je doseglo vrhunac kada je Powerball jackpot za izvlačenje u ponedjeljak narastao na vrtoglavih milijardu dolara. Ovaj zapanjujući iznos smješta nagradu među pet Powerballovih najvećih jackpotova ikad, budi snove o nezamislivom bogatstvu diljem nacije.

Powerball Jackpot penje se na 1 milijardu dolara: što trebate znati

Ritual odabira brojeva nešto poslije 23 sata ET u ponedjeljak gledaju milijuni ljudi, zadržavajući dah zbog mogućnosti da im se život promijeni preko noći. Obećavamo da ćemo rezultate dostaviti ovdje, odmah nakon tiska, čim budu dostupni.

Za sretnika ili pojedince koji uspiju nadmašiti izglede, odluka o paušalnom plaćanju je unosna. S 483,8 milijuna dolara za zgrabiti nakon oporezivanja, to je iznos koji mijenja život po bilo kojoj mjeri.

Kako iskoristiti svoju šansu za milijardu

Zaintrigirani ste oko bacanja šešira u ring? Evo kako se možete uključiti u akciju. Da biste kupili kartu za Powerball od 2 USD, morat ćete posjetiti lokalna mjesta kao što su trgovine, benzinske postaje ili trgovine mješovitom robom. U odabranim državama digitalno doba dopušta kupnju putem interneta, što još više pojednostavljuje proces.

Odabir vaših sretnih brojeva uključuje odabir pet bijelih kuglica (u rasponu od 1 do 69) i jedne Powerball (u rasponu od 1 do 26). Za one koji žele povećati svoje šanse, tu je opcija "Power Play" za dodatnih $1, množeći dobitke za sve nagrade koje nisu jackpot za 2X, 3X, 4X, 5X ili čak 10X.

A za one koji radije prepuštaju svoju sudbinu slučaju, opcija "Brzi odabir" omogućuje blagajniku da pruži računalno generirane brojeve, bez gužve, bez strke.

Jackpot Dreams i gdje kupiti

Uz izvlačenja koja se održavaju svakog ponedjeljka, srijede i subote navečer, jackpot raste samo ako nema dobitnika, dodajući milijune nagradi svaki put. Ulaznice su široko dostupne na benzinskim postajama, trgovinama mješovitom robom, trgovinama mješovitom robom, pa čak i na nekim terminalima zračnih luka.

Digitalni entuzijasti mogu se osloniti na Jackpocket, službenu digitalnu dostavu lutrije mreže USA TODAY, dostupnu u nekoliko američkih država i teritorija. Ova aplikacija pojednostavljuje iskustvo lutrije, dopuštajući igračima da odaberu svoju igru, brojeve, pa čak i prikupljaju dobitke iz udobnosti svog telefona ili računala.

Zapamtite, Jackpocket je ulaz u ovaj svijet snova, službeni partner koji donosi lutriju u moderno doba. (Prvi izvještaj objavio: USA TODAY Network)

Dok čekamo pobjedničke brojeve, ostaje pitanje vrijedno milijardu dolara: Tko će se pojaviti kao najnoviji član kluba milijardera? Sat otkucava, nacija čeka, a samo će vrijeme pokazati.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti