Vijesti

April 13, 2024

Powerball Jackpot penje se na 935 milijuna dolara: Vaša sljedeća prilika za bogatstvo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
  • Ključ za van jedan: Powerball jackpot skočio je na 935 milijuna dolara nakon što u prethodnom izvlačenju nije prodan nijedan dobitni listić.
  • Ključ za van dva: Izvlačenje u subotu nudi opciju novčane vrijednosti od 449,7 milijuna dolara za sretnog dobitnika.
  • Ključ za van tri: Powerballov posljednji dobitnik jackpota bio je 1. siječnja, što označava 36 uzastopnih izvlačenja bez osvojenog jackpota.

Je li vam nedavni Mega Millions jackpot od 1,13 milijardi dolara iskliznuo kroz prste? Pa, skinite prašinu s tog razočarenja jer je Powerball ovdje da preokrene vaše bogatstvo s nevjerojatnim jackpotom od 935 milijuna dolara koji možete osvojiti ove subote navečer. Tako je, ljudi, bogovi bogatstva daju vam još jednu šansu da postanete nepristojno bogati!

Powerball Jackpot penje se na 935 milijuna dolara: Vaša sljedeća prilika za bogatstvo

Izvlačenje prošle srijede ostavilo je lutrijske igrače na rubu njihovih stolica, ali nažalost, nijedan listić nije odgovarao dobitnoj kombinaciji brojeva: 37, 46, 57, 60, 66 i primamljivom bonus broju 8. Što to znači za vas? Jednostavno rečeno, jackpot za ovu subotu narastao je na vrtoglavih 935 milijuna dolara, s gotovinskom opcijom od 449,7 milijuna dolara za one koji više vole svoje bogatstvo u jednoj masivnoj hrpi.

Sada, prije nego što požurite kupiti svoju zlatnu kartu, razgovarajmo o strategiji i izgledima. Powerball jackpot posljednji je put preuzet prvog dana ove godine, a od tada je bilo 36 uzastopnih izvlačenja bez dobitnika jackpota. Iako izvlačenje u ponedjeljak navečer nije donijelo dobitnika jackpota, dvije sretnice iz Floride i New Yorka uparile su se s bijelim kuglicama, spremivši svaka po milijun dolara. Nije previše otrcano, zar ne?

Evo gdje postaje zanimljivo. Predstojeće izvlačenje u srijedu navečer nudi pobjednicima izbor između trenutnog paušalnog iznosa od 416,1 milijuna dolara ili opcije anuiteta. Ovaj anuitet počinje većom početnom uplatom i povećava se za 5% godišnje, zaokružujući na procijenjeni ukupni iznos od 865 milijuna dolara. Razgovarajte o financijskom sjaju!

No, nemojmo zaboraviti slona u sobi: šanse. Šansa za osvajanje Powerball jackpota je zastrašujuća 1 prema 292,2 milijuna. Prije nego što dopustite da vam taj broj pokvari raspoloženje, sjetite se da netko, negdje mora pobijediti, a tko može reći da to ne možete biti vi?

Sat otkucava, a sljedeće izvlačenje zakazano je za nešto prije 23 sata ET ove subote. Hoćete li pokušati postati sljedeći Powerball milijunaš? Upamtite, morate biti uključeni da biste ga osvojili.

U međuvremenu, idemo malo sanjariti. Što biste učinili da ste sretni dobitnik jackpota od 935 milijuna dolara? Podijelite svoje najluđe snove u komentarima ispod – pokrenimo razgovor (i snove)!

(Prvi izvještaj objavio: ABC News, datum nije naveden)

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti