Loto 6

Lotto 6, popularno Takarakuji u Japanu, jedna je od najistaknutijih japanskih lutrijskih igara. Lutrija je osnovana 2000. godine, a prvo izvlačenje održalo se 5. listopada iste godine. Ova lutrija uživa ogromnu popularnost u Japanu i šire. Lotto 6 posebno je privlačan igračima lutrije zbog visokih iznosa jackpota. Minimalni iznos jackpota obično je 200 milijuna JPY, što je ekvivalent od oko 1,6 milijuna eura. Drugi razlog zbog kojeg igrači smatraju da je Lotto 6 atraktivan je taj što su karte relativno jeftine.

Svaka ulaznica košta samo 200 JPY, što je otprilike 1,6 €. Lutrija također omogućuje igračima iz nekoliko zemalja sudjelovanje. To je omogućeno putem online platforme na kojoj kockari mogu kupiti važeće ulaznice s bilo kojeg mjesta u svijetu.

Kako igrati Loto 6
Kako igrati Loto 6

Kako igrati Loto 6

Lotto 6 je progresivna lutrija s jackpotom. To znači da ako nitko ne dobije na lutriji, iznos jackpota se prebacuje na sljedeće izvlačenje, pri čemu znatno raste. Međutim, Lotto 6 ograničava opseg do kojeg jackpot može rasti. Maksimalni iznos dobitka na lutriji je 600 milijuna JPY.

Lutrija također nudi četiri druge nagradne razine bez jackpota, dajući igračima dodatne prilike za dobitak. Izvlačenja se obično održavaju dva puta tjedno u Tokyo Lottery Dream Museum.

Shvatiti kako igrati lutriju online prilično je jednostavno, čak i za početnike. Da bi igrali Lotto 6, igrači prvo moraju kupiti ulaznice. Ulaznice su obično dostupne u maloprodajnim lutrijama. U zemlji postoji više od 15.000 prodavača lutrije.

Druga alternativna metoda kupnje ulaznica je putem bankomata nekoliko japanskih banaka koje surađuju na lutriji. Međutim, igrači sa sjedištem u inozemstvu imaju mogućnost kupnje lutrije putem interneta. Agencije za prodaju karata također dobro dođu za početnike koji ne mogu provjeriti srećke online.

Nakon kupnje ulaznica, igrači moraju odabrati šest jedinstvenih brojeva od 43 broja dostupna na ulaznicama. Kombinacije brojeva određuju dobitnu kartu. Također je moguće da igrači kupe mnogo listića na web-mjestu za online lutriju i odaberu različite brojeve na svakoj listići kako bi povećali svoje šanse za dobitak.

Nakon uspješne kupnje ulaznica, igrač mora pričekati sljedeće izvlačenje kako bi utvrdio je li pobijedio. Izvlačenja Loto 6 obično se održavaju svakog ponedjeljka i četvrtka svakog tjedna.

Dobiva loto 6

Tijekom izvlačenja Loto 6, stroj za izvlačenje pod nazivom Yume Lotto-Kun obično odabire dobitne brojeve. Izvlači se ukupno sedam brojeva. Igrač mora imati tiket s brojevima loto koji odgovaraju prvih šest izvučenih brojeva da bi osvojio jackpot na lutriji.

Bonus lopta se obično koristi za dodjelu nagrade drugog reda. Za to igrač mora uskladiti pet od prvih šest pobjedničkih brojeva plus bonus loptu. To znači da još uvijek odgovara ukupno šest brojeva. Treći, četvrti i peti nagradni razred osvajaju se spajanjem pet, četiri, odnosno tri broja. Rezultati izvlačenja obično se objavljuju na stranicama lutrije online.

U slučaju dobitka, igrači moraju kontaktirati lutriju kako bi primili svoje dobitke. Osvojeni iznos određuje kanal kojim će lutrija izvršiti uplatu.

Dobici se mogu poslati putem sigurnih metoda plaćanja kao što su izravni bankovni transferi za relativno male iznose. Za veće iznose, kao što je jackpot, igrači se moraju pojaviti u sjedištu lutrije kako bi prikupili čekove za svoje dobitke. Za slučajeve u kojima ima mnogo pobjednika, nagrada se obično jednako dijeli na sve dobitnike.

Pravila

Igranje Loto 6 podliježe nekim uvjetima i odredbama. Nepoštivanje odredbi i uvjeta može rezultirati gubitkom svojih dobitaka. Na primjer, ova pravila eksplicitno definiraju koliko godina morate imati da biste se kockali. Naravno, igrači moraju imati 18 ili više godina da bi se kockali legalno.

Igrači također moraju biti iz zemlje koja legalno dopušta igračima sudjelovanje u lutriji. Igrači moraju kupiti ulaznice najmanje trideset minuta prije izvlačenja kako bi ulaznice bile valjane. Igrači koji pobijede imaju samo dvanaest mjeseci da preuzmu svoje dobitke.

Kako igrati Loto 6
Koji su izgledi za Lotto 6?

Koji su izgledi za Lotto 6?

Šanse za osvajanje jackpota u Loto 6 su prilično niske. Međutim, kada se koeficijenti usporede s drugim lutrijama diljem svijeta, uključujući velike online lutrijske stranice, oni su iznenađujuće među najboljima. Igrači također ne moraju odgovarati sedmom izvlačenju loptice da bi osvojili jackpot, što čini izglede za osvajanje jackpota još boljim.

Zato se Lotto 6 jackpot češće osvaja. Međutim, iznosi jackpota za Lotto 6 su relativno niži od jackpotova za one s nižim koeficijentom dobitka. Ispod je pregled dobitnih koeficijenata za sve nagradne razine Lotto 6.

Jackpot ima dobitne koeficijente 1 prema 6,096,454 za nagradu u rasponu od ¥200 milijuna do ¥600 milijuna. Druga nagradna razina ima dobitne koeficijente 1 prema 1,016,076 za procijenjeni dobitak od oko ¥10 milijuna. Izgledi za trećeligaše su 1 prema 28.224, za procijenjenih 250.000 JPY. Posljednja dva stupnja imaju koeficijente 1 prema 610 i 1 prema 39 za nagrade od ¥6,800 odnosno ¥1,000.

Gore navedeni izgledi za pobjedu temelje se na jednom tiketu po igraču. Kada igrači kupe više ulaznica za isto izvlačenje, njihovi izgledi za pobjedu se povećavaju. To je vjerojatno ono što mnoge igrače tjera da osnivaju kockarske sindikate ili da se pridruže kockarskim sindikatima.

Koji su izgledi za Lotto 6?
Aplikacije koje će vam pomoći igrati Lotto 6

Aplikacije koje će vam pomoći igrati Lotto 6

Aplikacije za ulaznice

Igrači Lotto 6 mogu jednostavno i povoljno koristiti nekoliko aplikacija za kupnju Lotto 6 ulaznica. Ove aplikacije olakšavaju teret dugog čekanja u redovima za kupnju karata. Dobro dođu i igračima koji ne znaju kupiti srećku online. Neke aplikacije za ulaznice obično nude bonuse za igrače koji često koriste aplikacije. Aplikacije također uvode više opcija plaćanja za kupnju ulaznica.

Aplikacije za generiranje brojeva

Aplikacije za generiranje brojeva pomažu igračima da pronađu najbolje brojeve lutrije za svoje karte. Takve aplikacije su korisne igračima koji kupuju brojne ulaznice za iste izvlačenja, pomažući da se bolje rašire šanse za pobjedu.

Rezultati aplikacije

Aplikacije za rezultate uglavnom su dizajnirane za isporuku rezultata lutrija iz izvlačenja raznih lutrija. Igrač koji kupuje online lutrijsku kartu i koristi aplikacije za rezultate ne mora posjećivati različite stranice kako bi pronašao rezultate lutrije. Neke aplikacije za rezultate također pohranjuju brojeve ulaznica i automatski provjeravaju dobitne ulaznice.

Aplikacije za strujanje

Aplikacije za strujanje posebno su korisne za igrače koji više vole gledati izvlačenja online lutrije dok se događaju. Takve aplikacije takvim igračima omogućuju gledanje ždrijeba na svojim mobilnim uređajima uz samo nekoliko dodira. Većina njih također se udvostručuje kao aplikacije za rezultate.

Aplikacije koje će vam pomoći igrati Lotto 6