Vaš vodič za Loto 6 2023

Lotto 6, popularno Takarakuji u Japanu, jedna je od najistaknutijih japanskih lutrijskih igara. Lutrija je osnovana 2000. godine, a prvo izvlačenje održalo se 5. listopada iste godine. Ova lutrija uživa ogromnu popularnost u Japanu i šire. Lotto 6 posebno je privlačan igračima lutrije zbog visokih iznosa jackpota. Minimalni iznos jackpota obično je 200 milijuna JPY, što je ekvivalent od oko 1,6 milijuna eura. Drugi razlog zbog kojeg igrači smatraju da je Lotto 6 atraktivan je taj što su karte relativno jeftine.

Svaka ulaznica košta samo 200 JPY, što je otprilike 1,6 €. Lutrija također omogućuje igračima iz nekoliko zemalja sudjelovanje. To je omogućeno putem online platforme na kojoj kockari mogu kupiti važeće ulaznice s bilo kojeg mjesta u svijetu.

Kako igrati Loto 6
Kako igrati Loto 6

Kako igrati Loto 6

Loto 6 je lutrija progresivnog jackpota. To znači da ako nitko ne dobije na lutriji, iznos jackpota se prebacuje na sljedeće izvlačenje, povećavajući se prilično značajno. Međutim, Lotto 6 ograničava opseg do kojeg jackpot može rasti. Maksimalni dobitak na lutriji je 600 milijuna JPY.

Lutrija također nudi četiri druge razine nagrada bez jackpota, dajući igračima dodatne prilike za dobitak. Izvlačenja se obično održavaju dva puta tjedno u Tokyo Lottery Dream Museum.

Shvatiti kako igrati lutriju online vrlo je jednostavno, čak i za početnike. Da bi igrali Loto 6, igrači prvo moraju kupiti listiće. Ulaznice su obično dostupne u maloprodajnim lutrijskim trgovinama. U zemlji ima više od 15.000 prodavača lutrije.

Drugi alternativni način kupnje listića je putem bankomata nekoliko japanskih banaka koje surađuju s lutrijom. Međutim, igrači sa sjedištem u inozemstvu imaju mogućnost kupnje srećke online. Agencije za prodaju ulaznica također su korisne za početnike koji ne mogu provjeriti srećke online.

Nakon kupnje ulaznica, igrači trebaju odabrati šest jedinstvenih brojeva od 43 broja dostupna na listićima. Kombinacije brojeva određuju dobitni listić. Također je moguće da igrači kupe mnogo srećki na internetskoj stranici lutrije i odaberu različite brojeve na svakoj srećki kako bi povećali svoje šanse za dobitak.

Nakon uspješne kupnje listića, igrač mora pričekati sljedeće izvlačenje kako bi utvrdio je li dobio. Izvlačenje Lotto 6 obično se održava svakog ponedjeljka i četvrtka svakog tjedna.

Loto 6 dobitak

Tijekom izvlačenja Lotto 6, stroj za izvlačenje nazvan Yume Lotto-Kun obično odabire dobitne brojeve. Izvlači se ukupno sedam brojeva. Igrač mora imati listić s loto brojevima koji odgovaraju prvih šest izvučenih brojeva kako bi osvojio lutrijski jackpot.

Bonus lopta se obično koristi za dodjelu nagrade drugog reda. Za to igrač treba spojiti pet od prvih šest dobitnih brojeva plus bonus loptu. To znači da još uvijek odgovara ukupno šest brojeva. Treća, četvrta i peta razina nagrada osvajaju se spajanjem pet, četiri, odnosno tri broja. Rezultati izvlačenja obično se objavljuju na internetskoj stranici lutrije.

U slučaju dobitka, igrači trebaju kontaktirati lutriju kako bi primili svoj dobitak. Osvojeni iznos određuje kanal putem kojeg će lutrija izvršiti isplatu.

Dobici se mogu poslati sigurnim metodama plaćanja kao što su izravni bankovni prijenosi za relativno male iznose. Za veće iznose, kao što je jackpot, igrači se moraju pojaviti u sjedištu lutrije kako bi preuzeli čekove za svoje dobitke. U slučajevima kada ima mnogo dobitnika, nagrada se obično dijeli na jednake dijelove među svim dobitnicima.

Pravila

Igranje igre Lotto 6 podliježe određenim uvjetima. Nepoštivanje odredbi i uvjeta može dovesti do toga da igrači izgube svoje dobitke. Na primjer, ova pravila izričito definiraju koliko godina morate imati da biste kockali. Naravno, igrači moraju imati 18 ili više godina da bi legalno kockali.

Igrači također moraju biti iz a država koja zakonski dopušta igračima sudjelovati u lutriji. Igrači moraju kupiti listiće najmanje trideset minuta prije izvlačenja kako bi listići bili valjani. Igrači koji pobijede imaju samo dvanaest mjeseci da zatraže svoje dobitke.

Kako igrati Loto 6
Kakvi su izgledi za Loto 6?

Kakvi su izgledi za Loto 6?

Šanse za osvajanje jackpota u igri Loto 6 prilično su niske. Međutim, kada se koeficijenti usporede s drugim lutrijama u svijetu, uključujući velika web mjesta lutrije na mreži, oni su iznenađujuće među najboljima. Igrači također ne moraju izvući sedmu kuglicu da bi osvojili jackpot, što izglede za osvajanje jackpota čini još boljim.

Zbog toga se Loto 6 jackpot češće osvaja. Međutim, iznosi jackpota za Lotto 6 relativno su niži od jackpota za one s nižim izgledima za dobitak. U nastavku je pregled dobitnih tečajeva za sve nagradne razine Lota 6.

Jackpot ima dobitne izglede 1 prema 6,096,454 za dobitak u rasponu od 200 milijuna do 600 milijuna ¥. Druga razina nagrade ima izglede za pobjedu 1 prema 1,016,076 za procijenjeni dobitak od oko 10 milijuna JPY. Izgledi za trećeligaše su 1 prema 28 224, za procijenjenih 250 000 JPY. Posljednje dvije razine imaju izglede 1 prema 610 i 1 prema 39 za nagrade od 6800 JPY odnosno 1000 JPY.

Gore navedeni izgledi za pobjedu temelje se na jednom listiću po igraču. Kada igrači kupe više listića za isto izvlačenje, njihovi izgledi za dobitak se povećavaju. To je vjerojatno ono što mnoge igrače tjera da osnivaju ili se pridružuju kockarskim sindikatima.

Kakvi su izgledi za Loto 6?
Aplikacije koje će vam pomoći da igrate Loto 6

Aplikacije koje će vam pomoći da igrate Loto 6

Aplikacije za ulaznice

Igrači Lotto 6 mogu jednostavno i povoljno koristite nekoliko aplikacija za kupnju listića Loto 6. Ove aplikacije olakšavaju duge redove za kupnju karata.

Dobro dolaze i igračima koji ne znaju kako kupiti srećku online. Neke aplikacije za karte obično nude bonuse za igrače koji često koriste te aplikacije. Aplikacije također uvode više mogućnosti plaćanja za kupnju ulaznica.

Aplikacije za generiranje brojeva

Aplikacije za generiranje brojeva pomoći igračima da pronađu najbolje brojeve lutrije za svoje listiće. Takve su aplikacije korisne za igrače koji kupuju brojne listiće za ista izvlačenja, pomažući da se bolje rasporede šanse za dobitak.

Aplikacije za rezultate

Aplikacije za rezultate uglavnom su dizajnirane za pružanje rezultata lutrije iz izvlačenja raznih lutrija. Kladilac koji kupi srećku na mreži i koristi se aplikacijama za rezultate ne mora posjećivati različita mjesta kako bi pronašao rezultate lutrije. Neke aplikacije za rezultate također pohranjuju brojeve listića i automatski provjeravaju dobitne listiće.

Aplikacije za strujanje

Aplikacije za strujanje posebno su korisne za igrače koji više vole gledati izvlačenja lutrije na mreži dok se odvijaju. Takve aplikacije omogućuju takvim igračima gledanje izvlačenja na svojim mobilnim uređajima sa samo nekoliko dodira. Većina njih također se udvostručuje kao aplikacije za rezultate.

Aplikacije koje će vam pomoći da igrate Loto 6